Acala DVD Ripper Professional v5.8.7 Portable | 6.02 Mb
Acala DVD Ripper Professional yardımı ile DVD filmlerinizi avi, mpeg, mp4, wmv, 3gp videolarına dönüştürebilirsiniz. Böylece Acala DVD Ripper Professional kullanarak en sevdiğiniz filmleri sabit diskinizde arşivleyebilirsiniz. Program medya veritabanı desteği de veriyor.

DVD filmlerini istenen formata hızlı dönüştürme, Pratik ve özelleştirilebilir arabirim, Yüksek görüntü/ses kalitesi, düşük dosya boyutu, DVD Player uygulaması desteği, DVD'den istenen bölümü alıp dönüştürebilme imkanı, Kullanımı kolay arabirim, Geniş ayar seçenekleri, Yüksek görüntü ve ses kalitesi, Dönüştürme işlemi bittiğinde bilgisayarı otomatik olarak kapatma gibi kullanıcıya kolaylıklar sağlayan bir çok özelliği bünyesinde barındırır.

Acala DVD Ripper Professional sizin en sevdiğiniz DVD filmlerinizi aşağıdaki formatlara bir tıklamayla ve oldukça yüksek hızda dönüştürür. MPEG-4 AVI video. MPEG1( VCD-PAL , VCD-NTSC) , MPEG2 (SVCD-PAL , SVCD-NTSC) video. MP4 Apple iPod ile çalabilir. MP4 Video Apple TV suite. Sony PSP MPEG-4 ya da AVC video. MPEG2, MP4 ya da FLV Sony PS3 çalar. Youtube FLV video. WMV video WMV ya da MP4 Microsoft Zune çalar. 3GP video.



Buradan indir

0 yorum:

Yorum Gönder