Crea, 300 Dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunacağı mini-PC'lerini tanıttı.

Crea, küçük fakat yetenekli MiniC serisi ile dizüstü bilgisayar dünyasına farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor. MiniC; her yaştan kullanıcılara kolay bilgisayar kullanımı, sürekli ve zengin online bağlantı seçenekleri, hafif taşınabilirlik ve şık bir tasarım sunuyor. MiniC'nin 300 Dolar'dan başlayan fiyatlarla piyasa sunulması planlanıyor.

Intel'in ultra mobil cihazlar için geliştirdiği Atom mobil işlemcilere sahip olan MiniC ile enerji tüketimi 4W-8W arasında tutulmuş. Böylelikle enerji tasarrufu sağlanarak 6 saate varan pil ömrüne ulaşmak mümkün hale gelmiş. Bununla birlikte, MiniC'de kullanıcılara iki farklı depolama seçeneği sunuluyor: Veri kapasitesi arayanlara 80 GB sabit disk veya uzun pil ömrü, dayanıklık ve hız isteyenlere 16 GB'a kadar Flash veya Solid State Disk (SSD).

MiniC, 10,2 inç (25,4 cm) büyüklüğünde LCD ekrana sahip. Bu sayede ürün bir el çantasına sığabiliyor. MiniC'nin ağırlığı ise 1 kg. Sistemin üzerinde klavye ve güç düğmesi dışında bir düğme yer almazken tüm bağlantı noktaları ürünün sağ ve sol yanında bulunuyor. İki farklı
renk seçeneği ile piyasaya sürülecek olan MiniC 'nin Ağustos ayında satışa sunulması planlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder