Fresh Download 8.06 | 2.12 MB
Fresh Download kolay kullanımlı ve dosya indirme hızını arttırmakta olan bir indirme yöneticisidir. İnternet üzerinden mp3, film, resim ve diğer dosya türlerinin tümünü bu yazılımla indirebilirsiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri:
*Kullanmış olduğunuz internet bağlantısıyla hem FTP hem HTTP protokol desteği sunarak, hızlı biçimde dosya indirmenizi sağlamaktadır.
*Dosya indirmeyi durdurup, kaldığı yerden başlatabilme imkanı vermektedir.
*Çoklu bağlantı özelliği vardır.
*Dosyaları 8 ayrı parça şeklinde innDirerek dosya indirme hızını %400 arttırmaktadır.
*Tüm internet tarayıcılarıyla kolayca bütünleşebilmektedir. Uyumlu olduğu internet tarayıcıları: İnternet Explorer, Mozilla *Firebird ve Firefox, Netscape Communicator, Opera, Avant Browser, Crazy Browser, Maxthon / MyIE2, Slim Browser. *Ayrıca tüm Windows işletim sistemleri ile de uyumludur.Dosya indirme zamanlandırması. Bu özellik ile istediğiniz tarihte dosya indirebilmektesiniz.
*Pano izlemesi ve sürükle bırak özelliği ile herhangi bir uygulamadan URL'leri kolayca alabilmektedir.Kullanmış olduğunuz AntiVirus yazılımı ile inen dosyaları tarama özelliği bulunmaktadır.Şifre korumalı sitelerden dosya indirme imkanı sunmaktadır.HTTP ve FTP protokollerinde Proxy sunucu desteği bulunmaktadır.
*İndirilmiş olan ZIP dosyalarını çıkarabilmektedir.


Şifre|PASS:www.downturk.info

buradan indir

0 yorum:

Yorum Gönder